Häng i Götet

FöreningsverksamhetRFSLFoto: Anna Fåhraeus

Den här gruppen är till för lesbiska, bi, trans och queer kvinnor och icke-män över 35. Åldersgränsen är inte hård men ger en pekfingervisning av att åldrarna är spridda uppåt. Gruppen är en mötesplats för prat, umgänge och aktiviteter. Gruppen startades i november 2016 och fick under sin första vecka drygt 80 medlemmar. Visionen är att ha träffar rätt regelbundet så att de som vill kan umgås och göra saker tillsammans i mindre grupper.

Vilka aktiviteter som blir beror på gruppen. Vad vill du göra? Prata och bara vara social? Kultur? Sport? Inspirationsföreläsningar? Utflykter? Dans? Hur ser din bild ut av en HBT Village för kvinnor och icke-män över 35?

Vi har en sida på Facebook (öppnas i nytt fönster), som fungerar som en kommunikations- och planeringssajt och ett diskussionsforum. Sidan är endast öppen för medlemmar i gruppen. Här kommer du också att hitta information om fikaträffar en gång i månaden och andra träffar. Medlemmar uppmuntras även att lägga upp information om andra aktiviteter i Göteborgsområdet särskilt men även i den mån de vill för event runt om i Sverige.

Denna sida på RFSLs webbplattform uppdateras bara med fikaträffar och vissa andra planerade aktiviteter en gång i månaden. Utskick om planerade träffar och andra aktiviteter sker i RFSL Göteborgs nyhetsmejl som kommer ut i månadsskiftena. Utskicket sker endast elektroniskt via e-post.

Kommande häng

1 mars 17-20:00 nattfoto för alla som vill
5 mars 13:00 Vandring i Ängsgårdsbergens naturreservat
6 mars 18:30 Bokträff – scrolla för mer info
8 mars – internationella kvinnodagen – gemensam utgång?
10 mars – hotellhäng på Posthotellet
11 mars – fr. 18:00 melodifestivalhäng hos Anna F (vissa ska vidare till Bee Bar)
18 mars 12:00 Fikaträff på Frilagret
18 mars ca 17:00 (tiden osäker) bio + eftersnack, Tom of Finland
7 april 18-21:30 Tantra för kvinnor som älskar kvinnor med Lin Holmquist (kostnad)

Undrar du något?

Kontakta oss: hangigotet@goteborg.rfsl.se

Vi hoppas på att få se dig på mötena!

Varmt välkommen!