Digitalt transseparatistiskt gruppsamtal om selfcare

RFSLFoto: Zackary Drucker, The Gender Spectrum Collection, Broadly.

Då West Pride är inställt för i år, så har vi valt att flytta två av våra programpunkter till nätet och kör dem under samma vecka som West Pride skulle ha varit. Om du vill kolla in den andra, se här: https://www.facebook.com/events/854304065080022/.

Välkommen till ett gruppsamtal om selfcare för dig som är transperson!

Selfcare är saker en gör aktivt för att ta hand om sig själv och för att må bättre. I form av ett gruppsamtal ges här möjlighet att dela tankar, känslor och erfarenheter av selfcare. Det ges också utrymme att tipsa varandra och ge råd till varandra i gruppen om sätt att ta hand om sig själv för att må bra.

Observera att gruppsamtalet är transseparatistiskt, vilket innebär att det endast är öppet för dig som själv är trans eller har egen personlig transerfarenhet.

Var: Digitalt via Zoom.
När: Onsdagen den 3/6 klockan 15-17.
Anmälan: https://forms.gle/wopp5Xce1wUtqcyp7.

För att kunna delta behöver du en internetuppkoppling, dator, smartphone eller surfplatta med mikrofon och webcam. Samtalet är på svenska och leds av Lio Gustafsson som är kurator på RFSL Göteborg.

Då det finns ett begränsat antal platser ber vi dig anmäla att du kommer här: https://forms.gle/wopp5Xce1wUtqcyp7. Anmälan stänger söndagen den 31 maj eller när platserna är slut om det sker tidigare. Först till kvarn! Alla som anmält sig kommer att få ett mail med information kring om en fått en plats eller ej på samtalet.

Eventuella frågor kan skickas till lio.gustafsson@goteborg.rfsl.se.

Välkommen!