Snuskbingo Julspecial!

RFSL

Vi har förstått att inte alla som anmält sig fått bekräftelsen om att de har fått plats på Snuskbingot som vi skickade ut den 2 december. Här kommer därför ett förtydligande:

Alla som anmält sig genom vårt anmälningsformulär har fått en plats! 🥳

Om du anmälde att du vill ta med en kompis så får du ta med en kompis! 🤩

Du kan dubbelkolla att du anmält dig genom att kolla i din mailinkorg. Alla som fyllt i och skickat in formuläret ska ha fått en automatisk bekräftelse skickad till den mailadress en fyllt i i anmälningsformuläret. Sök på ”Snuskbingo Julspecial” ifall att den hamnat i skräpposten.

Om du missade att anmäla dig, så får du en ny chans idag, eftersom alla biljetter som inte hämtats ut senast kl 18.45 släpps loss och delas ut först till kvarn!

Kl 19 stänger dörren och strax efter det sätter snuskbingot igång!

Vi ses på 2lång!

 

Välkommen på ett bingo du aldrig sett maken av tidigare!

Snuskbingo Julspecial presenteras av RFSL Göteborg, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter.

På Snuskbingo snackar vi sex, lust och njutning samtidigt som vi bjuder på snuskiga vitsar och kunskap om säkrare sex. Vad har rullatorer, ingefära och Bolibompa-draken med sex att göra? Det får du veta om du kommer!

Fick du bingo?! Välkommen fram och välj ett pris – ju snuskigare, desto bättre 😉

Inga förkunskaper eller särskilda erfarenheter krävs för att kunna vara med på bingot.

Språk: Svenska.
Åldersgräns: 18 år.
Var: Kvartersscenen 2lång, Andra långgatan 30. Närmaste spårvagnshållplats är Masthuggstorget.
När: Onsdagen den 18/12.
Insläpp: Kl 18-18.45 för dig som är föranmäld. De biljetter som inte är uthämtade kl 18.45 delas ut till personer som inte har föranmält sig, för dessa gäller först till kvarn! Dörren stänger klockan 19 och strax därefter kör vi igång Snuskbingot.

På Snuskbingo Julspecial gäller endast föranmälan. Anmäl dig här: https://forms.gle/bcMnNge7GjuqtSy58 för att få en plats. OBS! Det finns ett begränsat antal platser.

Snuskbingo Julspecial sponsras av:
Belladot
Empire Labs
Pjur
RFSU
ScreamingO
System JO
Tenga
Tickler
… fler sponsorer kan tillkomma!

Före, under och efter Snuskbingot finns det möjlighet att köpa både dryck, mat och fika i 2långs bar.