RFSL Göteborgs virtuella vardagsrum

MedlemsforumRFSL

Välkommen in i RFSL Göteborgs virtuella vardagsrum!

Här kan du träffa andra hbtqi-personer digitalt. Vi ses genom Zoom på specifika tider och pratar med varandra om saker vi tycker känns viktiga just nu. Datum och tider finns i formuläret länkat nedan. I det virtuella vardagsrummet finns det inget särskilt tema eller liknande, men när du anmäler dig kan du välja om du helst vill delta i ett separatistiskt rum eller ej. Du kan också meddela vilka språk du kan delta på, då vi kan dela upp gruppen i flera olika smågrupper.

Du behöver en internetuppkoppling, dator, smartphone eller smartplatta med mikrofon och webcam för att kunna delta. Om du av någon anledning inte vill eller kan prata är du välkommen att delta genom att skriva i chatten.

Det finns ett begränsat antal platser. Därför behöver du anmäla dig i förväg om du vill vara med. Det gör du på den här länken: https://forms.gle/JecSUiqEBfd7P2WA6. Du får sedan en länk till samtalet och vidare instruktioner via mail senast en timme innan vi slår upp dörrarna till vardagsrummet. Hbtqi-personer som bor i Göteborg med omnejd har förtur, men om det blir platser över är det fritt fram att delta även om du inte bor här.

Det behöver vara minst 5 anmälda till respektive träff för att den ska bli av och du behöver anmäla dig senast 1,5 timme innan träffen börjar. Om du har anmält dig till en träff och det är för få anmälda kommer du få ett mail om att den är inställd.

Med i rummet kommer finnas personal från RFSL Göteborg, för att hälsa alla välkomna, fixa med tekniken och se till att allt flyter på som det ska. Eventuella frågor kan mailas på kurator@goteborg.rfsl.se.

Vi ses!