Vi söker personal

RFSL

Vi söker nu hbtqi-personer som vill ha ett extrajobb.

Vill du engagera dig i vårt community?

Connection är en nystartad mötesplats för hbtqi-personer. Vi ses varje onsdag och anordnar olika aktiviteter för att skapa kontaktpunkter och en trygg miljö för hbtqi-personer.

Connection söker extrapersonal

Anställningen innebär att stötta upp vid olika sociala aktiviteter under Connections öppettider på onsdagskvällar. Du behöver också vara på plats en stund före öppning och efter stängning för att ställa iordning, släppa in folk, se till att det finns fika, rigga teknik och annat inför olika aktiviteter. Under öppettider har du också ansvar att se till att folk känner sig välkomna, trygga och involverade.

För att arbeta på Connection behöver du själv vara hbtqi-person. Du behöver inga speciella förkunskaper, personlig lämplighet och engagemang är viktigast. Du kommer att arbeta under ledning av projektansvarig, och erbjudas utbildning i grundläggande hbtqi-kunskap som en del av uppdraget.

För att kunna anställas av RFSL krävs att du kan lämna in ett utdrag ur belastningsregistret. Du kan begära ett utdrag här.

För att ansöka fyll i vårt ansökningsformulär.

(OBS: vi svarar via mail, och de hamnar tyvärr ofta som skräppost. Så håll lite extra koll på din skräppostsmapp efter att ha skickat in ditt svar)

Rekryterare: Mika Näregård – projektansvarig

Kontakt: mika.naregard@goteborg.rfsl.se

Sista ansökningsdag är 15 oktober.