HBT-Seniorerna

MedlemsgrupperRFSLFoto: Patrik Hinnerson

Hur vill du att ditt liv skall se ut framöver? Har du som homosexuell  andra önskemål och förhoppningar än heterosexuella? Har du till exempel funderat på hur du vill att ditt framtida äldreboende skall se ut? 

Det finns många stora och viktiga frågor som du själv måste finna svaren på. Var med oss och diskutera dessa och andra viktiga frågor som är aktuella för dig som senior och träffa andra hbt-seniorer. Till seniorerna räknar vi alla som är 60+.

Bland vårens aktiviteter kan nämnas föreläsning med Arne Nilsson som presenterar sin nya bok “Bög på klassresa”, promenad i Backa och träff i Färjenäs vid Eriksberg.

Vill du delta i Hbt-Seniorernas verksamhet? Mejla till seniorerna@goteborg.rfsl.se och uppge medlemsnummer så läggs du till på seniorernas e-postlista och får information om vad som är på gång. I kalendariet finns också vissa aktiviteter inlagda.

Vi har också en grupp på Facebook HBT-seniorer i Göteborg. Tanken är att det ska vara lätt att informera och föreslå trevliga och intressanta aktiviteter och events som kaféträffar, utställningar, promenader, teater och bio. Det är medlemmarna i gruppen som inbjuder till de olika aktiviteterna.

Information om våra aktiviteter tidigare år finns i vårt arkiv.

Undrar du något?

Kontakta oss: seniorerna@goteborg.rfsl.se

Vi hoppas på att få se dig på våra aktiviteter!

Varmt välkommen!