Vi söker personal

Hälsa, sex och hivRFSL

RFSL Göteborgs hivpreventiva projekt Sexperterna Göteborg söker ny personal. Är du kille som har sex med killar eller är transpersons och är intresserad av att arbeta med sexuell hälsa? Läs mer och se om du kanske är den vi söker.

 

SEXPERTERNA Göteborg söker nya informatörer

Vill du vara del av en verksamhet som arbetar med säkrare sex, hiv och sexuell hälsa för killar och transpersoner? Vi söker dig över 18 år som tycker att hiv är en viktig fråga, som vi behöver prata mer om, och vill engagera dig i Sexperternas uppsökande verksamheter på Göteborgs gayklubbar.

Vi arbetar enligt metoden ”lika lär lika”, vilket innebär att du som informatör själv är en del av målgruppen. Våra målgrupper är killar som har sex med killar och transpersoner av alla kön som har sex med killar.

Det är mycket positivt om du kan fler språk än svenska och engelska. Du behöver inga förkunskaper, utan det är viktigare att du har stort engagemang och intresse för säkrare sex. Vi erbjuder dig en utbildning för att du ska kunna klara uppdraget.

Som informatör hos oss räknas du som volontär, men du får en ersättning när du informerar på uppdrag av oss.

Låter detta som något för dig?

Skicka ett mail där du kort presenterar dig själv, berättar om du har erfarenhet från något liknande, och vad som gör dig lämpad för uppdraget, till: linda.palhamn[a]goteborg.rfsl.se

Sista ansökningsdag är 1 oktober.