Vi söker personal

Hälsa, sex och hivRFSL

Vi söker nu hbtqi-personer som vill ha ett extrajobb.

Vill du engagera dig i frågor som rör vårt community? Sök extrajobb hos oss.

Vi arbetar med sexuell hälsa för bögar, bisexuell killar och transpersoner. Och vi behöver fler engagerade personer som vill göra skillnad, för oss. Det bästa är om du själv är en del av målgruppen då vi tror på idén att vi lär oss bäst av varandra. 

Sexperterna Göteborg söker fler

Som Sexpert får du chansen att inte bara lära dig mer om sex och säkrare sex, du får också vara ute på klubb, informera om säkrare sex och dela ut kondomer och glid. Du har också möjlighet att hålla i workshops om sex, njutning och frågor som rör vårt community. 

Sexperterna Göteborg riktar sig till killar som har sex med killar och transpersoner och för att kunna bli en Sexpert måste du själv vara en del av målgruppen. För att söka till Sexperterna Göteborg måste vara minst 18 år.

Inga förkunskaper krävs – ditt engagemang och intresse är det viktigaste. Du erbjuds en utbildning som förbereder dig för ditt uppdrag inom Sexperterna Göteborg. Utbildningen kommer genomföras helgen 20-21 april här i Göteborg.

Låter detta som något för dig?

Ansök genom att skicka ett mail till: linda.palhamn[a]goteborg.rfsl.se

Sista ansökningsdag är 1 april

 

Checkpoint Göteborg rekryterar

Vi söker dig som vill bli testpersonal på Checkpoint Göteborg. En testmottagning som erbjuder hiv och syfilistest med snabbsvar för män som har sex med män och transpersoner. Som testpersonal arbetar du med att ta emot besökare, ha samtal och assistera självtestning. Mottagningen är öppen på tisdagarkvällar.

För att arbeta på Checkpoint behöver du själv vara hbtqi-person.

Om du behärskar fler språk än svenska, såsom arabiska, persiska eller dari, är det av stort intresse för oss.

Du behöver inga speciella förkunskaper. Alla som erbjuds tjänst får en gedigen utbildning kring hiv, säkrare sex och STI:er samt utbildning i Motiverande Samtal (MI). Utbildningsdagarna för i år är bokade till 20-21 april, 25-26 april samt 20-21 maj – du behöver kunna delta på alla dagar.

För att ansöka skicka ett mail till: info@checkpointgoteborg.org

Sista ansökningsdag är 1 april.