Vi söker personal

Hälsa, sex och hivRFSL

Vi söker nu hbtqi-personer som vill ha ett extrajobb.

Sexperterna Göteborg rekryterar

Kom och jobba för Sexperterna Göteborg. Genom att bli Sexpert får du chansen att inte bara lära dig mer om sex och säkrare sex, du får också vara ute på klubb, informera om säkrare sex och dela ut kondomer och glid. 

Sexperterna Göteborg är ett projekt som riktar sig till killar som har sex med killar och transpersoner. För att kunna bli en Sexpert måste du själv vara en del av målgruppen som Sexperterna arbetar med. Sexperternas uppdrag är att informera ute på klubb, därför behöver du känna dig bekväm med det och vara minst 18 år.

Inga förkunskaper krävs – ditt engagemang och intresse är det viktigaste. Du erbjuds en utbildning som förbereder dig för ditt uppdrag inom Sexperterna Göteborg. Utbildningen kommer genomföras helgen 13-15 maj.

Låter detta som något för dig?

Ansök genom att skicka ett mail till: linda.palhamn@goteborg.rfsl.se

Du kommer då få en länk som tar dig till ett ansökningsformulär – det är bara så du kan söka till Sexperterna Göteborg. 

Sista ansökningsdag är 25 april. 

Learning HIV Together rekryterar

Learning HIV Together är ett projekt där vi arbetar med information om säkrare sex och hiv för hbtqi-flyktingar och migranter inom RFSL Göteborg.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med utbildning kring säkrare sex och hiv riktat till projektets målgrupp. Vi ser gärna att du talar flytande arabiska, persiska eller dari, eller andra språk utöver svenska och engelska.

Inga förkunskaper krävs – ditt engagemang och intresse är det viktigaste. Du erbjuds en utbildning som förbereder dig för ditt uppdrag inom Learning HIV Together. Utbildningen kommer genomföras helgen 13-15 maj.

Låter detta som något för dig?

Ansök genom att skicka ett mail till: linda.palhamn@goteborg.rfsl.se

Du kommer då få en länk som tar dig till ett ansökningsformulär – det är bara så du kan söka till Learning HIV Together. 

Sista ansökningsdag är 25 april. 

Checkpoint Göteborg rekryterar

Checkpoint Göteborg är en testmottagning för män som har sex med män och transpersoner. Vi erbjuder hiv- och syfilistest med snabbsvar, anonymt och gratis. Checkpoint är en lågtröskelmottagning utanför sjukvårdens regi. Som testpersonal arbetar du med att ta emot besökare och assistera självtestning. Vi har öppet varje tisdag mellan klockan 18 och 20 i RFSL Göteborgs lokaler.

Mottagningen är communitybaserad. Därför söker vi endast hbtqi-personer.

Kan du fler språk än svenska? För oss är det av stort intresse om du kan till exempel arabiska, persiska eller dari.  

Alla som erbjuds tjänst får en gedigen utbildning kring hiv, säkrare sex och STI:er samt utbildning i Motiverande Samtal (MI). 

Då testningen sker anonymt kan du som är utbildad sjukvårdspersonal med dokumentationsskyldighet tyvärr inte söka tjänsten.

För att ansöka skicka ett mail till: info@checkpointgoteborg.org

Skriv i ämneraden att du söker till Checkpoint och vi kommer skicka en länk till dig. Länken tar dig till ett formulär som du fyller i för att söka till Checkpoint Göteborg. En giltig ansökan till Checkpoint är bara de som sökt via formuläret. 

Sista ansökningsdag är 25 april.