Vi söker personal

Hälsa, sex och hivRFSL

Vi söker nu hbtqi-personer som vill ha ett extrajobb.

Sexperterna Göteborg rekryterar

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med sex, säkrare sex och sexuell hälsa för killar och transpersoner som har sex med killar.

Du är själv en del av målgruppen, och identifierar dig som kille eller transperson och har sex med killar. En stor del av Sexperternas uppdrag är att informera ute på klubb, därför behöver du känna dig bekväm med det och vara minst 18 år.

Inga förkunskaper krävs – ditt engagemang och intresse är det viktigaste. Du erbjuds en utbildning som förbereder dig för ditt uppdrag inom Sexperterna Göteborg. Utbildningen kommer genomföras helgen 24-26 april 2020.

Som informatör får du ersättning när du informerar på uppdrag av oss.

Låter detta som något för dig?
Ansök via formuläret nedan
https://forms.gle/Kaeo7qKtEqPeQiDa7

Sista ansökningsdagen är 5 april.

Learning HIV Together rekryterar

Learning HIV Together är ett projekt där vi arbetar med information om säkrare sex och hiv för hbtqi-flyktingar och -migranter inom RFSL Göteborg.

Vi söker dig som själv är hbtqi-person och som är intresserad av att jobba med kunskap om säkrare sex och hiv riktat till projektets målgrupp. Du talar flytande arabiska, persiska eller dari, eller andra språk utöver svenska och engelska.

Inga förkunskaper krävs – ditt engagemang och intresse är det viktigaste. Du erbjuds en utbildning som förbereder dig för ditt uppdrag inom Learning HIV Together. Utbildningen kommer genomföras helgen 24-26 april 2020.

Som informatör får du ersättning när du informerar på uppdrag av oss.

Låter detta som något för dig?
Ansök via formuläret nedan:
https://forms.gle/Kaeo7qKtEqPeQiDa7

Sista ansökningsdagen är 5 april.

Om du har några frågor kan du maila: linda.palhamn@goteborg.rfsl.se

Checkpoint Göteborg rekryterar

Checkpoint Göteborg är en testmottagning för män som har sex med män och transpersoner. Vi erbjuder anonyma och gratis hiv- och syfilistest med snabbsvar. Checkpoint är en lågtröskelmottagning utanför sjukvårdens regi. Som testpersonal arbetar du med att ta emot besökare och assistera självtestning. Vi har öppet varje tisdag mellan klockan 18 och 20 i RFSL Göteborgs lokaler.

Mottagningen är communitybaserad. Därför söker vi endast hbtqi-personer.

Kan du fler språk än svenska? För oss är det av stort intresse om du kan till exempel arabiska, persiska eller dari.

Har du frågor eller vill veta mer?
Kontakta Linda Palhamn: linda.palhamn@goteborg.rfsl.se

Du som är intresserad kommer att få fylla i ett ansökningsformulär. Länk till det finns här nedan. Vi väljer sedan ut några till intervju utifrån de kvalifikationer vi söker. Alla som erbjuds tjänst får en gedigen utbildning kring hiv, säkrare sex och STI:er samt utbildning i Motiverande Samtal (MI).

Ansökningsformulär:
https://forms.gle/kCudoUU2ZuZdQChZ9

Då testningen sker anonymt kan du som är utbildad sjukvårdspersonal med dokumentationsskyldighet tyvärr inte söka tjänsten.

Sista ansökningsdag är 5 april.