Vi söker personal

Hälsa, sex och hivRFSL

Bli Sexpert

 

Är du intresserad av att arbeta med säkrare sex inom communityt?

Sexperterna Göteborg rekryterar just nu nya informatörer som är intresserade av att arbeta med just sex, säkrare sex och sexuell hälsa för killar och transpersoner som har sex med killar.

Vi söker dig som är en del av målgruppen, och identifierar dig som kille eller transperson och har sex med killar. Du behöver känna dig bekväm i klubblivet då en stor del av Sexperternas uppdrag är att informera ute på klubb, samt vara över 18 år.

Du behöver inga förkunskaper – ditt engagemang och intresse är det viktigaste. Du kommer att få gå en utbildning som förbereder dig för ditt uppdrag inom Sexperterna Göteborg. Utbildningen kommer genomföras helgen 2-4 november.

Som informatör får du ersättning när du informerar på uppdrag av oss.

Låter detta som något för dig?

Skicka ett mail och motivera varför just du skulle passa som informatör till: linda.palhamn[a]goteborg.rfsl.se

Sista ansökningsdag är 10 oktober.

 

Checkpoint rekryterar

Är du hbtq-person och intresserad av extrajobb på Checkpoint Göteborg?

Checkpoint Göteborg är en testmottagning för män som har sex med män och transpersoner. Vi erbjuder anonyma och gratis hiv- och syfilistest med snabbsvar. Checkpoint är en lågtröskelmottagning utanför sjukvårdens regi. Som testpersonal arbetar du med att ta emot besökare och assistera självtestning. Vi har öppet varje tisdag mellan klockan 18 och 20 i RFSL Göteborgs lokaler.

Mottagningen är communitybaserad. Därför söker vi endast hbtq-personer.

Kan du fler språk än svenska? För oss är det av stort intresse om du kan till exempel arabiska, persiska eller dari.

Är du intresserad eller vill veta mer?
Kontakta Linda Palhamn: linda.palhamn[a]goteborg.rfsl.se

Du som är intresserad kommer att få fylla i ett ansökningsformulär via mail. Vi väljer sedan ut några till intervju utifrån de kvalifikationer vi söker. Alla som erbjuds tjänst får en gedigen utbildning kring hiv, säkrare sex och STI:er samt utbildning i Motiverande Samtal (MI).

Då testningen sker anonymt kan du som är utbildad sjukvårdspersonal med dokumentationsskyldighet tyvärr inte söka tjänsten.

Sista ansökningsdag är 23 september.