Connection!

Connection! är en öppen mötesplats för vuxna hbtqi-personer. Vi träffas på onsdagar i Regnbågshuset och umgås över fika och olika aktiviteter. OBS – Sommartider! 24 e juni – 9e augusti har Connection öppet udda veckor.

Kom på en temakväll eller delta i en rolig workshop, lär känna andra på speeddating eller kom och fika och hantverka tillsammans. Är veckans aktivitet inget för dig så går det alltid bra att bara komma för att ta en fika och umgås en stund. Du kan också passa på att kolla in Regnbågshusets gratisbutik, låna ett brädspel, hämta tidningen QX, plocka på dig lite gratiskondomer vid entrén, eller ta med dig ett eget pyssel och slå dig ner. Det finns ett fullt utrustat kök om du vill ta med egen mat att äta på plats.

Du är lika välkommen ensam som tillsammans med dina vänner. Både fika och alla aktiviteter är helt gratis. Du behöver inte vara medlem i RFSL för att få vara med de första gångerna, men tycker du att det vi gör är bra och vill att vi ska kunna fortsätta att göra det, så är bästa sättet att stötta oss att bli medlem i RFSL.

Kommande aktiviteter:

  • 03/07 – Hantverkscafé
  • 17/07 – Besök från stödverksamheten på RFSL Göteborg 
  • 31/07 – Klädbytardag
  • 14/08 – Hantverkscafé
  • 21/08 – Musik-quizz

Connection har öppet onsdagar kl 18.00-20.30. Vi håller till på Regnbågshuset, Barlastgatan 2, vån 4. Närmaste hållplats: Masthuggstorget.

OBS – Sommartider! 24 e juni – 9e augusti har Connection öppet udda veckor. Vi återgår till ordinarie program med träffar varje vecka från den 14e augusti.

Connection! är en mötesyta med låg tröskel där alla under hbtqi-paraplyet är välkomna. Är du queer, homo, bi, pan, trans, intersex, eller funderar på om du är något av det? Då är du hjärtligt välkommen precis som du är!

Hantverkscafé – En gång i månaden har vi hantverkscafé på Connection! Håll koll på vårt schema eller skriv upp dig på maillistan för att hålla dig uppdaterad om vilka datum det blir varje månad. Ta med dig ett eget hantverk, eller kom och prova på att sticka, virka eller lära dig att brodera med oss. Som alltid bjuder vi på fika. (Du får givetvis komma bara för att umgås helt utan att hantverka också)

Ny och lite osäker? – Är du ny och/eller lite nervös inför att komma? Hör av dig via kontaktuppgifterna nedan, så kan vi möta upp dig vid vagnen och se till att du hittar rätt och kommer in i gemenskapen.

Tillgänglighet:

Läs mer om lokalen och tillgänglighet på Regnbågshuset här.

Fråga om du undrar något! Vi gör gärna vad vi kan för att underlätta för dig!

Kontakt:

Om du undrar något om eventet, eller vill ha hjälp att hitta eller att komma in i lokalen, så är det bara att höra av sig via telefon 031-788 25 10 (sms: 0735 20 88 53), eller skriva till Connection@goteborg.rfsl.se.

Vill du få uppdateringar om vad som händer på Connection!?

Vill du få uppdateringar via mail om vad som händer på Connection! och påminnelser om våra träffar?
Skriv till: Connection@goteborg.rfsl.se och ange Maillista Connection! (Du kan när som helst välja att gå ur listan).

Facebookgrupp – Mötesplats Connection har nu också en facebookgrupp där de som vill kan fortsätta att umgås mellan träffarna. Där går det också att hålla sig uppdaterad om vad som händer på Connection!