Connection!

Connection! är en öppen mötesplats för vuxna hbtqi-personer. Vi träffas varje onsdag i Regnbågshuset och umgås över fika och olika aktiviteter.

Kom på en temakväll eller delta i en rolig workshop, lär känna andra på speeddating eller kom och fika och hantverka tillsammans. Är veckans aktivitet inget för dig så går det alltid bra att bara komma för att ta en fika och umgås en stund. Du kan också passa på att kolla in Regnbågshusets gratisbutik, låna ett brädspel, hämta tidningen QX, plocka på dig lite gratiskondomer vid entrén, eller ta med dig ett eget pyssel och slå dig ner.

Du är lika välkommen ensam som tillsammans med dina vänner. Både fika och alla aktiviteter är helt gratis. Du behöver inte vara medlem i RFSL för att få vara med de första gångerna, men tycker du att det vi gör är bra blir vi såklart glada för ett medlemskap.

Kommande aktiviteter:

  • 28/02 – Kortspelskväll. Vi ses och spelar enkla kortspel tillsammans. Uno, Svartepetter, Finns i sjön och Frågespel. Vilka kortspel har varit dina favoriter?
    • + Neuroqueer mötesplats – kl 19.00-21.00 – (mer info)
  • 06/03 – Hantverkscafé
  • 13/03 – Tema Fluga (bowtie theme). Ta chansen att bära en outfit som visar upp din snyggaste eller roligaste fluga, Tolka konceptet så fritt du vill. Föredrar du fluga eller slips, varför har flugan blivit lite av en queersymbol, och vad är skillnaden på en fluga och en rosett? På plats finns möjlighet att skapa en egen fluga av papper eller tyg.
  • 20/03 – Workshop – Är vår sexuella identitet permanent genom livet eller är den mer flytande? Hur binär är eg dragningskraft och har alla du känner samma bild av din sexuella identitet? Hur ser vi som samhälle på föränderlighet när det kommer till sexuell tillhörighet?

Hjälp oss att bli bättre! Har du varit på Connection någon gång och vill hjälpa oss att utvecklas vidare? Lägg ett par minuter på att svara på vår utvärdering. Det betyder verkligen mycket för oss!

Connection har öppet alla onsdagar kl 18.00-20.30. Vi håller till på Regnbågshuset, Barlastgatan 2, vån 4. Närmaste hållplats: Masthuggstorget.

Connection! är en mötesyta med låg tröskel där alla under hbtqi-paraplyet är välkomna. Är du queer, homo, bi, pan, trans, intersex, eller funderar på om du är något av det? Då är du hjärtligt välkommen precis som du är!

Hantverkscafé – En gång i månaden har vi hantverkscafé på Connection! Håll koll på vårt schema eller skriv upp dig på maillistan för att hålla dig uppdaterad om vilka datum det blir varje månad. Ta med dig ett eget hantverk, eller kom och prova på att sticka, virka eller lära dig att brodera med oss. Som alltid bjuder vi på fika. (Du får givetvis komma bara för att umgås helt utan att hantverka också)

Neuroqueer Mötesplats – Kl. 19.00 den sista onsdagen varje månad. En grupp för de som är, eller funderar på om de är, hbtqi-personer med någon form av npf. (mer info)

Ny och lite osäker? – Är du ny och/eller lite nervös inför att komma? Hör av dig via kontaktuppgifterna nedan, så kan vi möta upp dig vid vagnen och se till att du hittar rätt och kommer in i gemenskapen.

Tillgänglighet:

Läs mer om lokalen och tillgänglighet på Regnbågshuset här.

Fråga om du undrar något! Vi gör gärna vad vi kan för att underlätta för dig!

Kontakt:

Om du undrar något om eventet, eller vill ha hjälp att hitta eller att komma in i lokalen, så är det bara att höra av sig via telefon 031-788 25 10 (sms: 0735 20 88 53), eller skriva till Connection@goteborg.rfsl.se.

Vill du få uppdateringar om vad som händer på Connection!?

Vill du få uppdateringar via mail om vad som händer på Connection! och påminnelser om våra träffar?
Skriv till: Connection@goteborg.rfsl.se och ange Maillista Connection! (Du kan när som helst välja att gå ur listan).

Facebookgrupp – Mötesplats Connection har nu också en facebookgrupp där de som vill kan fortsätta att umgås mellan träffarna. Där går det också att hålla sig uppdaterad om vad som händer på Connection!