Samtalsgrupper och gruppverksamhet

Samtalsgrupp för ickebinära
Samtalsgruppen för ickebinära är till för dig som är 18 år  eller äldre, bor i Göteborg med omnejd, och har funderingar kring din egen könsidentitet och/eller könsuttryck och som vill prata om sånt som har med kön och ickebinäritet att göra tillsammans med andra ickebinära.
Vi träffas under fem tillfällen i april-maj och pratar utifrån olika teman så som till exempel “kropp, könseufori och selfcare”, “identitet, komma ut och normer” och “sexuell läggning, relationer och sex”.
De fyra första tillfällena träffas vi digitalt på Zoom och det femte och sista tillfället träffas vi fysiskt utomhus i centrala Göteborg.
Läs mer och anmäl dig här: https://forms.gle/RxwWpojZi2kL1Mm97.
Föreslå teman för samtalsgrupper och gruppverksamhet

Om du är intresserad av en särskild inriktning på samtalsgrupp eller gruppverksamhet, fyll i formuläret som du hittar här: https://goo.gl/forms/4FVxwEKMrsW3Dzhy2. Fokus eller tema för en samtalsgrupp kan till exempel vara komma ut-processen, trans, pansexualitet eller migration som hbtqi-person. Fokus för samtalsgruppen ska vara inom hbtqi. En gruppverksamhet kan vara till exempel mötesplats för regnbågsfamiljer, transseparatistiska medlemskvällar eller liknande. Om just det tema som du önskar blir aktuellt kommer vi även återkoppla till dig med en inbjudan.

Om du har frågor kan du maila kurator@goteborg.rfsl.se.

Tack på förhand!