Samtalsgrupper och gruppverksamhet

Samtalsgrupp för rasifierade queers

Vi fortsätter vår populära samtalsgrupp för rasifierade* queers*!
Samtalsgruppen är separatistisk och leds av rasifierade queers som arbetar på RFSL Göteborg.
Vi kommer tillsammans prata och dela med oss av våra erfarenheter av att vara queer och rasifierade, och hur våra identiteter och tillhörigheter intersektionerar och påverkar oss på olika sätt.
Exempel på teman som kommer tas upp är: Dejting, sex, kulturkrock, komma ut, familj, mellanförskap bland annat.
Samtalen är på svenska och engelska. Samtalen kommer hållas i Göteborg, därför behöver deltagare vara villiga att resa, eller bo i Göteborg med omnejd.
Deltagare behöver vara minst 18 år fyllda.

Sista anmälningsdag 28e februari.

OBS!!!! Gruppen stängs när alla anmälda har bekräftat att de skall medverka och det första datumet har passerat. Du kan alltså inte hoppa in i samtalsgruppen senare. Detta är för att ha en trygg samtalsmiljö för de i gruppen.

Frågor kan skickas till : kurator@goteborg.rfsl.se

ANMÄLAN HÄR: https://forms.gle/rgZVQQJKVZWaYCrN8

Välkomna alla queera rasifierade syskon!

*Med rasifierade menar vi personer som är ickevita och ses av vit majoritetsbefolkning som någon av ‘annan etnisk bakgrund’.

*Queer används i detta sammanhang som ett paraplybegrepp för HBTQIA+ personer, alltså personer som är homosexuella, bisexuella, transpersoner, ickebinära, genderqueer, queer, intersex, asexuella etc.

Föreslå teman för samtalsgrupper och gruppverksamhet

Om du är intresserad av en särskild inriktning på samtalsgrupp eller gruppverksamhet, fyll i formuläret som du hittar här: https://goo.gl/forms/4FVxwEKMrsW3Dzhy2. Fokus eller tema för en samtalsgrupp kan till exempel vara komma ut-processen, trans, pansexualitet eller migration som hbtqi-person. Fokus för samtalsgruppen ska vara inom hbtqi. En gruppverksamhet kan vara till exempel mötesplats för regnbågsfamiljer, transseparatistiska medlemskvällar eller liknande. Om just det tema som du önskar blir aktuellt kommer vi även återkoppla till dig med en inbjudan.

Om du har frågor kan du maila kurator@goteborg.rfsl.se.

Tack på förhand!