HBT-Seniorerna

MedlemsforumRFSLFoto: Patrik Hinnerson

Hur vill du att ditt liv skall se ut framöver? Har du som homosexuell  andra önskemål och förhoppningar än heterosexuella? Har du till exempel funderat på hur du vill att ditt framtida äldreboende skall se ut? 

Det finns många stora och viktiga frågor som du själv måste finna svaren på. Var med oss, träffa andra HBT-seniorer och diskutera dessa och andra viktiga frågor som är aktuella för dig som senior.  HBT-Seniorerna har också en rad olika sociala aktiviteter för medlemmarna som du kan deltaga i. Till seniorer räknar vi alla som är 60+.

Vill du delta i HBT-Seniorernas verksamhet? Mejla till seniorerna@goteborg.rfsl.se för att få information via e-post. För att vara med på seniorernas e-postlista måste du vara 60+, bo i eller i närheten av Göteborg (Västra Götalandsregionen) och vara medlem i RFSL.

Vi har också en grupp på Facebook: HBT-seniorer i Göteborg. Tanken är att det ska vara lätt att informera och föreslå trevliga och intressanta aktiviteter och events som kaféträffar, utställningar, promenader, teater och bio. Det är medlemmarna i gruppen som inbjuder till de olika aktiviteterna.

Information om våra aktiviteter tidigare år finns i vårt arkiv.

Undrar du något?

Kontakta oss: seniorerna@goteborg.rfsl.se

Vi hoppas på att få se dig på våra aktiviteter!

Varmt välkommen!