SEXPERTERNA Göteborg söker nya informatörer

RFSL

Vill du vara del av en verksamhet som arbetar med säkrare sex, hiv och sexualhälsa för killar och transpersoner? Vi söker dig över 18 år som tycker att hiv är en viktig fråga, som vi behöver prata mer om, och vill engagera dig i Sexperternas uppsökande verksamheter på Göteborgs gayklubbar.

SEXPERTERNA arbetar enligt metoden ”lika lär lika”, vilket innebär att du som informatör själv är en del av målgruppen. Våra målgrupper är killar som har sex med killar och transpersoner av alla kön som har sex med killar.

Det är mycket positivt om du kan fler språk än svenska och engelska. Du behöver inga förkunskaper, utan det är viktigare att du har stort engagemang och intresse för säkrare sex. Vi erbjuder dig en utbildning för att du ska kunna klara uppdraget. Utbildningen genomförs i Halmstad helgen den 28-30 oktober.

Som informatör hos oss räknas du som volontär, men du får en ersättning när du informerar på uppdrag av oss.

Är detta något för dig?

Skicka ansökan där du kort presenterar dig själv. Berätta också om du har liknande erfarenhet och vad som gör dig lämpad för uppdraget.
Skicka ansökan senast 5 oktober,  men gärna tidigare än så. Vi tar in nya personer allteftersom. Observera att det är ett begränsat antal platser till utbildningen.

Ansök via e-post: sexperterna@goteborg.rfsl.se