Framtiden behöver dig

RFSL

Nu är det snart dags för årets viktigaste händelse i föreningen – årsmötet.  Det blir den 3 mars 2024. Då kan du som medlem tydligast påverka föreningens verksamhet. Du är också med och väljer en ny styrelse, valberedning och revisorer.

Vilka är dina hjärtefrågor? Bättre transvård, stödsamtal till asylsökande, mötesplatser för hbtq-seniorer, hiv-testning, eller något helt annat? Nu söker vi dig som vill engagera dig i styrelsen för RFSL Göteborg 2024!

Som en del av styrelsen är du med och ser till att värna om hbtq-personers rättigheter i Göteborg. Styrelsen är de som ansvarar för att det som medlemmarna bestämmer på årsmötet blir genomfört. Styrelsen är också arbetsgivare till personal på RFSL Göteborgs kansli och ser till att de kan genomföra sina uppgifter på bästa sätt. Vi ser gärna sökande som har tidigare föreningserfarenhet eller erfarenhet av att vara arbetsgivare – men vi har också utrymme för nya talanger som vill växa med uppdraget! Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för hbtq-frågor. Uppdraget är ideellt, visst arvode utgår. Tillsammans skapar vi ett Gbgay att vara stolta över – och i!

Hälsningar
Valberedningen