Digitalt gruppsamtal för ickebinära transpersoner om normer

RFSLFoto: Zackary Drucker, The Gender Spectrum Collection, Broadly.

Då West Pride är inställt för i år, så har vi valt att flytta två av våra programpunkter till nätet och kör dem under samma vecka som West Pride skulle ha varit. Om du vill kolla in den andra, se här: https://www.facebook.com/events/669876113575059/.

Välkommen till ett gruppsamtal om normer kring att vara ickebinär transperson!

Normer kring kön finns såväl inom transcommunityt som inom cis-samhället, men vem bestämmer vad eller vem som är ”trans enough” och hur är det att vara ickebinär i en värld där binära könsnormer överskuggar mycket? I form av ett gruppsamtal ges här möjlighet att dela tankar och känslor, upplevelser och erfarenheter av att vara
ickebinär, såväl inom transcommunityt som i relation till cis-samhället.

Observera att gruppsamtalet är separatistiskt för ickebinära transpersoner, vilket innebär att det endast är öppet för dig som själv är ickebinär transperson eller har egen personlig transerfarenhet som ickebinär.

Var: Digitalt via Zoom.
När: Fredagen den 5/6 klockan 15-17.
Anmälan: https://forms.gle/EyWAyNP75S6WyNdT7.

För att kunna delta behöver du en internetuppkoppling, dator, smartphone eller surfplatta med mikrofon och webcam. Samtalet är på svenska och leds av Lio Gustafsson som är kurator på RFSL Göteborg.

Då det finns ett begränsat antal platser ber vi dig anmäla att du kommer här: https://forms.gle/EyWAyNP75S6WyNdT7. Anmälan stänger söndagen den 31 maj eller när platserna är slut om det sker tidigare. Först till kvarn! Alla som anmält sig kommer att få ett mail med information kring om en fått en plats eller ej på samtalet.

Eventuella frågor kan skickas till lio.gustafsson@goteborg.rfsl.se.

Välkommen!