Föreläsning för yrkesprofessionella om normmedvetet arbetssätt i brukarnära verksamheter

RFSL

Välkommen på en föreläsning om normmedvetet arbetssätt i brukarnära verksamheter med David Altsäter och Nicklas Axelsson, SDF Lundby.

Finns det skillnader i hur vi bemöter dem vi jobbar för beroende på kön, sexualitet, etnicitet och/eller ålder? Kan normer och fördomar hos oss sätta käppar i hjulen när det gäller bemötande till dem vi jobbar för? Behandlar vi varandra som medarbetare olika beroende på våra föreställningar om vad som är normalt eller inte?

Göteborgs Stad påbörjade ett pilotprojekt i normmedvetet arbetssätt 2016. Sedan dess har Lundby integrerat arbetssättet inom äldreboende och boende med särskild service (BmSS). Hör och inspireras av Nicklas Axelsson och David Altsäter som berättar om hur de arbetar med normmedvetet arbetssätt i de olika verksamheterna.

Föreläsningen vänder sig till dig som möter hbtqi-personer i din profession, till exempel inom socialt arbete, hälso- och sjukvård och liknande.

När: Måndag 16/12 kl 13:30-16:30.
Var: Information om plats ges i samband med mail om att du fått en plats på föreläsningen.
OSA: 1/12.

Observera att det finns ett begränsat antal platser. Vänligen anmäl dig här https://goo.gl/forms/wzyd27UacvRiRxv33 om du vill komma.

Vi återkopplar med information kring om du fått en plats efter sista anmälningsdatum. Observera att om föreläsningen blir fullbokad kommer RFSL Göteborg prioritera en spridning på deltagarplatserna, vilket kan komma att begränsa antalet platser från samma verksamhet.

Vid eventuella frågor, maila lio.gustafsson@goteborg.rfsl.se.

Välkommen!