Föreläsning för yrkesprofessionella om sex mot ersättning och bemötande

RFSL

Hur kan jag som yrkesverksam arbeta för ungas bästa vid frågor kring sex mot ersättning? Vad säger forskningen? Och hur kan jag som vuxen professionell ge ett bra stöd och bemötande till unga som säljer sex?

Välkommen till en eftermiddag med Pegasus Råd och stöd från RFSL Ungdom, där du som möter unga i ditt arbete får möjlighet till fördjupad kunskap om sex mot ersättning, hur du kan lyfta sex mot ersättning i samtal och erbjuda stöd kopplat till det. Pegasus Råd och stöd erbjuder stöd on- och offline till unga hbtqi-personer med erfarenhet av och frågor kring sex mot ersättning.

Föreläsningen arrangeras av RFSL Göteborg och vänder sig till dig som möter hbtqi-personer i din profession, till exempel inom socialt arbete, hälso- och sjukvård, skola och liknande.

När: Tisdag 26/5 kl 13:30-16:00.
Var: Föreläsningen sker digitalt via Zoom (www.zoom.us). Länk skickas ut i god tid innan. För att delta behöver du tillgång till en dator, smartphone eller surfplatta samt en stadig internetuppkoppling.
OSA: 10/5.

Observera att det finns ett begränsat antal platser. Vänligen anmäl dig här https://forms.gle/knc8TRoGiTfgr9Uo6 om du vill delta.

Vi återkopplar med information kring om du fått en plats efter sista anmälningsdatum. Observera att om föreläsningen blir fullbokad kommer RFSL Göteborg prioritera en spridning på deltagarplatserna, vilket kan komma att begränsa antalet platser från samma verksamhet.

Vid eventuella frågor, maila lio.gustafsson@goteborg.rfsl.se.

Välkommen!