RFSL Göteborg på West Pride

RFSL

Nu vajar åter regnbågsflaggorna i hela Göteborg. I år pågår festivalen mellan den 8 och 12 juni, med den färgsprakande paraden söndagen den 12 juni. I år har vi åter den gröna öppna bussen. Kom till Götaplatsen och hoppa ombord på den discogungande bussen. Hjälp till att bära den lååånga regnbågsflaggan som bärs fram framför bussen. Samling på Götaplatsen klockan 14. Regnbågsparaden går i år följande väg: Götaplatsen (samling) – Avenyn – Brunnsparken – Trädgårdsföreningen – Regnbågsparken.

Besök också RFSL Göteborgs tält i Regnbågsparken (Bältesspännarparken) onsdag till lördag. Vi bjuder på kaffe och te och på lördagen är det batikfärgning. Ta med dig det du vill färga.

På torsdagen har vår Newcomersgrupp (för hbtq-flyktingar och -migranter) en loppmarknad på Frilagret. Kom och fynda allt det där du inte visste att du behövde och bidra till en god sak på samma gång! Alla intäkter går till Newcomers verksamhet. Under dagen bjuds det på liveakter på scen och Kafé Frilagret har öppet för en lunch eller fika.

Vi vill också slå ett slag för våra seminarier:
– ”Jag kom ut tack vare Gayradion”, 10 juni kl 12-12.45 Hörsalen Riksarkivet, Arkivg 9
– Våld i nära relationer eller mäns våld mot kvinnor?, 8 juni kl 11-11.45 Lokal C 310 Artisten
– How do the new migration regulations affect lgbtq-migrants?, 8 juni kl 16-16.45 Trappscenen Stadsbiblioteket

Läs mer på westpride.se