Samtalsgrupp för bögar – Inställt

RFSL

OBS! Samtalsgruppen är tyvärr inställd på grund av lågt deltagande.

Är du homosexuell man, har tankar om sexualitet och sexuell identitet och vill tillsammans med andra bögar prata om dessa frågor? Den 29 oktober kör vi igång en samtalsgrupp i RFSL Göteborgs lokaler, där du som identifierar dig som homosexuell man är välkommen.

Vi träffas under fem måndagskvällar i rad och pratar om identitet och sexualitet, utifrån olika teman varje måndag. Tanken är att det blir en chans att dela och diskutera erfarenheter kring att leva som homosexuell man genom övningar och aktiviteter. Det blir också en chans att fika och träffa andra bögar. Vi kommer fokusera mycket på att skapa en accepterande atmosfär där du kan vara dig själv och ges möjlighet att dela tankar. Oavsett om du har stor anknytning till communityt eller inte har kommit ut för någon vill vi att detta ska vara en träff för dig.

Träffarna hålls av vår kurator Linda Gustafsson och vår vfu-student Dan Andersson som båda är hbtq-personer.

Samtalsgruppen för homosexuella män är en stängd grupp, vi kommer alltså att vara samma personer varje gång och du måste vara anmäld för att få en plats. Efter första träffen stängs gruppen för nya deltagare. Om du anmäler dig till gruppen är det viktigt att du vill och kan komma på så många träffar som möjligt. Samtalsgruppen hålls på svenska.

Om du vill vara med i samtalsgruppen, anmäler du dig här: https://goo.gl/forms/p3XkRedfpnqRg4123. Sista anmälan är 21 oktober. Det finns ett begränsat antal platser.

När: Start 29 oktober, klockan 18.00-21.00.
Plats: RFSL:s lokaler på Stora Badhusgatan 6 Göteborg, våning 9.