Transseparatistiskt samtal om normer inom transcommunityt

RFSL

Välkommen till ett gruppsamtal om tillräckligt trans för dig som är transperson!

Samtalet är en fortsättning av det panelsamtal som hölls under EuroPride 2018 med titeln ”Tillräckligt trans?” och programtexten:

”Var går gränserna för cis och trans, vilka sätter dem och hur påverkar de transpersoner? Normer kring kön finns såväl inom transcommunityt som inom cis-samhället, men vem bestämmer vad eller vem som är ”trans enough”, och vilka är kraven för att få kalla sig själv (eller någon annan) transperson? Hur många får egentligen plats under trans-paraplyet?”

Eftersom detta är ett ämne som berör och engagerar många så följer vi nu upp samtalet och bjuder in dig som är trans att delta i ett gruppsamtal med fokus på normer kring vad som är trans enough/tillräckligt trans inom själva transcommunityt.

Du behöver inte ha varit med på panelsamtalet under pride för att delta i gruppsamtalet, det räcker att du har tankar kring samtalets fokusämne. Samtalet är transseparatistiskt, vilket innebär att det är för dig som själv är trans eller har personlig transerfarenhet.

Var: RFSL Göteborg.
När: Onsdagen den 19 september kl 18-20.
Då det finns ett begränsat antal platser ber vi dig anmäla att du kommer i formuläret som finns här: https://goo.gl/forms/pBwGFriq2mXU71IP2. Anmälan stänger söndagen den 16 september eller när platserna är slut om det sker tidigare. Först till kvarn!
Samtalet är på svenska och leds av Linda Gustafsson som är kurator på RFSL Göteborg. Eventuella frågor kan skickas till linda.gustafsson@goteborg.rfsl.se.

Välkommen!